kopfoto
Reacties
Reacties
Naam:  
  • Met shift+enter begin je een nieuwe regel zonder een regel over te slaan.
 

(N.B. Na verzenden kunnen reacties nog een uur lang gewijzigd worden.)

De gouden tips kwamen dit jaar zeker niet van mij. Mart Smeets, toen die nog niet op de lijst van verboden middelen stond, daar had je pas wat aan.
@chris gefeliciteerd met de overwinning en @esims bedankt weer voor de organisatie en handige tips. Wat mkij betreft zeker tot volgend jaar. 

@esims bedankt voor de organisatie, klasse. @Chris gefeliciteerd met de overwinning, top! Volgend jaar doe ik zeker weer mee.

@esims, bedankt voor de organisatie van weer een leuke pool. Is altijd leuk om mee te doen. Inderdaad, zoals Denny schrijft: het volgen van de Tour krijgt een extra dimensie. Iedereen weer bedankt voor de lol en tot volgende keer.
@Chris: van harte gefeliciteerd met de overwinning in het algemeen klassement! 🏆
@esims: wederom dank voor het organiseren, het is toch altijd leuk om te zien of je er nou echt een beetje kijk op hebt en dat geeft een extra dimensie aan het volgen van de Tour.laughing
Tot volgend jaar maar weer! cool
Bedankt voor de felicitaties. Je hebt gelijk overigens, esims. Alleen Bonifazio was niet genoeg geweest. Bedankt voor de organisatie weer!
Het verschil tussen Chris en Mats17 voorafgaand aan de etappe was volgens mij 33 punten. Alleen Bonifazio was sowieso niet voldoende geweest, of reken ik nu niet goed?

We gaan voor 3 op een rij! -- Chris 6/6/2019

Gefeliciteerd Chris met de overwinning in het Tourspel en drie op een rij. Het lijkt wel alsof we bij voorbaat meespelen om de tweede plaats. Coolietje gefeliciteerd met de overwinning in het sprintklassement en Denny met de winst in het bergklassement

kalopaidi blijft na deze editie de best geklasseerde speler.

Iedereen bedankt voor het meespelen. En wat mij betreft tot editie 20 volgend jaar.

@Chris, van harte gefeliciteerd met je overwinning! 
Dat scheelde nog weinig met die Bonifazio 😮
Het is een eeuwigheid geleden dat klassementsrenners pogingen ondernamen in Parijs tijd te pakken. Alleen aankomen in Parijs? Was Vinokourov niet de laatste?